PSI.NBI.DK Grupper+

En gruppe er basicly en samling brugere. Alt efter ønsker og behov kan gruppen tilvælge wiki, polls, billeder og så videre. Hver gruppe kan selv styre hvad der offentligt tilgængeligt, og hvilke rettigheder der kræves for at se, oprette, deltage eller slette elementer i gruppen.

En gruppe er inden for matematikken en algebraisk struktur. En gruppe består af en ikke-tom mændge og en binær operator. Under virkning af operatoren er elementerne associative, gruppen har et neutralt element og for hvert element findes også et inverst element.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2018 PSI