BSFs lokales bestyrelse Grupper+

BSFs lokales bestyrelse

Dette er gruppen for den af Fysisk Fagråd nedsatte bestyrelse for studenterlokalet i NBIs kælder (ck11), associeret med Biofysisk Studenterforening (BSF).

Admins

Retep
Asgersand

Forside rediger

Velkommen til BSFs bestyrelsesn sides wiki!

Her finder du (udover referendum for brug af lokalerne) referater fra bestyrelsesmøder.


Hvis du havde håbet på at finde Biofysisk Studenterforenings side så er du havnet det forkerte sted.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI