PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

}


Studenterrevyer er efterhånden blevet meget udbredt på Københavns Universitet. Revyen på fysik er en af de ældste af slagsen. Den blev første gang opført i efteråret 1988 i sydenden af Vandrehallen. Siden da er den flyttet til St UP1 og afholdes nu i det tidlige forår. I marts 2006 blev den afholdt for 18. gang.


Revyen er med tiden gået hen og blevet årets begivenhed på fysikstudiet. Udover størstedelen af de studerende, kommer også mange undervisere og ser revyen. Der er kun to gode grunde til at gå glip af FysikRevy™: Hvis man er med i revyen eller hvis man skal til sin egen begravelse.


Revyster og planlægning


Gruppen af studerende, der laver og afholder revyen, (eller revysterne som de kaldes internt), mødes allerede i slutningen af september måned og holder i efteråret ugentlige møder, hvor man prøver at finde på idéer til næste års revy og lære hinanden at kende. Møderne er mest af alt sociale og alle er velkomne til møde op - det er helt uforpligtende.


Efter nytår intensiveres arbejdet. Idéerne skal omsættes til færdige sketches og sange. Dette hjælpes på vej af et revyseminar, hvor man ud over en masse socialt samvær får lavet en næsten færdig revy.


Omkring en måned før revyen sker rollefordelingen. Alle interesserede er velkomne til at søge en rolle. Udover skuespillere og sangere, er der også brug for teknikere, musikere, sminkøser, festansvarlige mm. Det er altid muligt at blive en del af FysikRevy™.


Kontakt


Er man interesseret i at høre mere, eller hvis man har nogen spørgsmål, kan man henvende sig til bosserne på .


Mere information kan også ses på FysikRevy™s hjemmeside.


Links: FysikRevy™, FysikRevy på PSI.


Mailingliste:

Tags: forening.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI