PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

cphcampusrace.jpg

Vær en del af CPH Campus Race 2009 - et cykelløb for alle studerende og medarbejdere på Københavns Universitet. Med en rute der dækker alle fakulteter og campusområder, er det en unik chance for at opleve universitetet og store dele af København fra en cykelsaddel.Løbet starter på Frederiksberg Campus, fredag d. 18. september kl. 12:55. Undervejs på ruten har fakulteterne planlagt vandingsposter, hvor I kan tanke op, og konkurrere gavekort til Café Væksthuset, Campusøl, Bioethanol, planter og andre flotte præmier. Målstreg og præmieoverrækkelse sker ved Café Væksthuset på Frederiksberg Campus, hvor der også er lidt at spise og drikke til alle deltagerne i CPH Campus Race.
For at deltage i CPH Campus Race skal du senest d 16. september 2009:


# Danne et hold på fem med fire af dine venner

# Finde et fedt holdnavn

# Udfylde tilmeldingsblanketten på [1]
Det hele er selvfølgeligt gratis. Du kan læse mere om CPH Campus Race 2009 på www.campusrace.ku.dk

Ingen tags…

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI