PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Vi har i løbe af det seneste halve år fået en række forslag til nye features på PSI. Folk har bl.a. spurgt efter:


*Grupper

*Beskyttelse af wiki-artikler, både af hvem der kan redigere og læse dem

*Bedre gallerier som er lettere at uploade til

*Bedre design (det grønne look har fået knubs med på vejen)


Vi indså at alle disse features desværre ikke kunne implementeres i det eksisterende PSI. Derfor har vi begyndt arbejdet på et nyt og forbedret PSI. Vi kunne kalde det PSI 2.0. Det nye PSI er baseret på php-frameworket Kohana, og skulle derfor være lettere at vedligeholde og udvikle fremover.


Vi har indtil videre implementeret en del af features'ne i alfa-udgven af PSI 2.0. Du kan se hvordan det ser ud på udviklingsdelen new.psi.nbi.dk. Tag et kig forbi og skriv dine kommentarer til psi@fys.ku.dk.


Ingen tags…

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI