PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Titel Thermal Physics
Emne Termodynamik
Forfatter Charles Kittel, Herbert Kroemer
Udgiver W. H. Freeman and Company
År 2000
Udgave 2nd edition

Anmeldelser


Thermal Physics er en rigtig god bog til f.eks. kvantestatistik og faststoffysik...


Bogen virker udemærket, men idet den tager udgangs punkt i kvantemekanik kan den virke skræmmende som lærebog i et førsteårs kursus (bogen blev i 2004 og 2005 brugt i Fysik 3).


Kan kun meget vanskeligt bruges før man har haft kvantemekanik - lad være med at købe den før! Og selv når man kan kvant er den ret tør.


Bogen er ganske glimrende til at give en fysisk forståelse af emnet statistisk fysik, men man får nok først fuldt udbytte, når man er på sit 3. eller 4. år.

Til gengæld indeholder bogen dog også en del specialkapitler om en række emner, såsom fasetransitioner, transport processer mm, som kan bruges som supplerende litteratur inden for mange retninger af fysikken.


Oversigt over andre Anmeldelser

Tags: anmeldelser, bog.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI