PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Search for z=2 galaxies in the Hubble Deep Field South

|

Titel Search for z=2 galaxies in the Hubble Deep Field South
Emne Astronomi
Forfattere Thøger Juul Thorsen
Vejleder Johan Fynbo
År 2006
Karakter 9
Kort Resume Fjerne galakser kan afstandsbestemmes ved at tage et foto i smalt filter omkring Lyman-alfa-emissionslinjen og sammenligne dette med et foto af samme felt i et bredt filter, hvor de søgte galakser fremstår betydeligt svagere end i det smalle filter. Projektet er fokuseret på at kunne anvende billeder fra forskellige teleskoper med forskellig billeddybde og med en arbitrært lille overensstemmelse mellem de fotograferede felter, metoden er derfor meget fleksibel og kan anvendes på allerede eksisterende data fra andre surveys. En del af projektet er et IDL-program til at identificere identiske objekter i forskellige datasæt.
Kommentarer
Projekt

Oversigt over andre Projekter

Tags: projekter, bachelorprojekt, astronomi.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI