PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

PtSiC coating influence on the figure of 021mm slumped glass for the NuSTAR telescope

Titel Pt/SiC coating influence on the figure of 0.21mm slumped glass for the NuSTAR telescope
Emne Fysik
Forfattere Mette Friis, Simone Juul Jakobsen, Nis Bo Andreasen, Ville Gaunaa
Vejleder Carsten Cooper-Jensen, Finn Erland Christensen, Anja C. Andersen
År 2008
Karakter 12
Kort Resume Rumteknologi - Undersøgelse af hvordan man ved hjælp af opvarmning kan modvirke den deformitet der opstår i glas, når det pålægges coating. NuSTAR teleskopet skal sendes op i august 2011 og gør brug af teknikken depth graded multilayer coating, der gør det muligt at reflektere højenergi røntgenstråling ved almindelige vinkler. Der opstår stress i glasset til optikken når coatingen lægges på, og det er det der gør at glasset deformerer.
Kommentarer
Projekt

Oversigt over andre Projekter

Tags: projekter, førsteårsprojekt, fysik.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI