PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Dette er et projekt med formål at forbedre hinandens TeX oplevelse med en del-og-stjæl operation. Det foregår således at hvis man ønsker at dele sin preamble med den brede befolkning tilføjer man den bare nedenfor i dette dokument. Hvis projektet bliver en stor success laver vi et mere overskueligt system.


toc


Esbilons preambleMartin Sparres preamble (www.fys.ku.dk/~sparre)Kims preamble


Minimums-udgave, preamblen tilpasses til det enkelte dokument.Michael's preamble


Kort udgave. Indeholder de vigtigste kommandoer jeg typisk bruger. Ellers tilpasses til behovet.Allan's preamble


Kan hentes på Github, hvor den løbende opdateres. Alle kommandoer er veldokumenteret, med et eksempel på brug og/eller en henvisning til dokumentationen eller en hjemmeside hvor brugen demonstreres.

Tags: it, latex.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI