PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Titel Partial Differential Equations
Emne Matematik
Forfatter Nakhle H. Asmar
Udgiver Pearson - Prentice Hall
År 2000
Udgave 2nd edition

Anmeldelser


Bogen er en introduktion til løsning af partille differential ligninger, og indeholder bl.a. Fourierrækker, Bessel Funktioner, Sturm-Louiville teori, Fourier analyse og Greens funktioner. Bogen er god, dog ikke særlig matematisk stringent. Der er mange eksempler, dog næsten så mange at det forstyrrer læsningen af bogen. Alt i alt en ganske god introduktionsbog.


En matematikbog som er meget relevant for fysikere. Den har en utrolig god og gennemført introduktion til Fourier rækker, og mange gode tabeller og opgaver.


Oversigt over andre Anmeldelser

Tags: anmeldelser, bog.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI