PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Det giver et godt indledende indblik i dynamiske systemer samt anvender meget af den viden man lærer på mekanik 2 samt giver et indblik i dele af kurset Analytisk mekanik, hvis man har lyst til at udforske denne gren af fysikken.

Titel Paper on Synchronization
Emne Fysik
Forfattere Peder Hansen, Rasmus Skytte Eriksen, Sigurda Carlsen & Christopher Røhl Andersen
Vejleder Naimko Mitarai
År 2012
Karakter 12
Kort Resume Vi har i vores forsøg beskrevet synkronisering af to metronomer. Der er i projektet forslag til mange forbedringer så som andre metronomer, en anden forsøgsopstilling mm.. Samtidig fandt vi frem til en god analysemetode, som forhåbentlig kan virke inspirerende for folk, der har lyst til at prøve kræfter med projektet.
Kommentarer
Projekt

Oversigt over andre Projekter

Tags: projekter, førsteårsprojekt, Fysik.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI