PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Hvad skal forsiden indeholde? Som du måske ved er PSI en wiki, og næsten alle siderne kan redigeres bare du er logged ind.


*Hvis du ikke ved hvordan wiki'en virker kan du læse mere her: PSIKI_wiki

*Du kan lege og prøve dig frem med forskellige ting i sandkassen: [1]


Så hvis du har en super god ide til hvad der skal være på forsiden - så tilføj det dog! Bare hop ind her og rediger den på http://psi.nbi.dk/wiki/PSInyt/rediger/!


----


Har du også problem med at du er over quota? Prøv at slette indholdet af skraldespanden. Pga af en fejl i systemet er den fyldte helt op på nogle konti.


rm -rf ~/.local/share/Trash


Dette tager noget tid.


----


Husk at stemme i afstemningerne!


Ingen tags…

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI