PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Titel Optics
Emne Fysik
Forfatter Eugene Hecht
Udgiver Addison Wesley
År 2002
Udgave Fourth edition

Anmeldelser


En omfattende introducerende bog om optik. Bogen går i dybden med en række væsentlige emner inden for den klassiske optik, såsom geometrisk optik, polarization, interferens og diffraktion. Bogen er meget pædagogisk og springer ingen mellemregninger over undervejs. Den kræver blot kendskab til elektromagnetisme svarende til elektrostatik, magnetostatik og maxwells ligninger. De grundlæggende begreber som introduceres i de første kapitler forklares dog langt bedre og på færre sider i kap 8-11 i Griffiths "Introduction to Electrodynamics". Bogens svaghed er, at den til tider bruger lidt for mange ord på at forklare begreberne. Fordelingen af ligninger og tekst hælder således stærkt over mod teksten. Dette opvejes dog til dels af en masse gode og forklarende illustrationer og billeder.


Oversigt over andre Anmeldelser

Tags: anmeldelser, bog.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI