PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

}


Oasen er et af de klassiske fysikspisesteder. Det er ikke mindst i sin egenskab af at være et af de steder, der ligger tættest på HCØ .


Dilans eller Oasen har i mange år været det klassiske valg, der skulle tages.

For Oasen taler deres shawarma, da denne er bedre samt større end Dilans tilsvarende. Oasens udvalg af pizza er dog som det fremgår af menukortet betragteligt mindre end Dilans.


thumb>center|oasen1.png thumb>center|oasen2.png

2200 Kbh N

|

Telefon Adresse Just eat:
35 83 19 10 Jagtvej 137,

Tags: spisesteder.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI