PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Hvis du ikke kan printe, så tjek lige vejledningen igen.


Du kan finde en liste over printere og printerjobs via startmenuen -> Settings (under "All applications") -> Printing manager. Her kan du klikke på printere og se en liste over jobs sendt til dem. Hvis en printer er gået i stå er der typisk en lang kø af jobs til den, så slet dem du selv har sendt. (Du kan ikke slette andres).


Hvis en specifik printer er i stykker eller mangler papir eller toner gør den høflige fysiker følgende:


#Sender mail til APS mangler toner (f.eks.)

#Lægger en seddel på printeren: "Mangler toner, fejl underrettet 24/12" (Du kan jo skrive den ud på, øhh.... fokkit)

Tags: it.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI