PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Hvis du har en konto på det kongelige bibliotek kan du kan få adgang til alle tidsskrifter hjemmefra.


Du skal blot lave et nyt bookmark og derefter ændre addressen til:


javascript:var%20url

window.location.hostname+".ep.fjernadgang.kb.dk"+window.location.pathname+window.location.search;window.location

"http://"+url;


Derefter, når du har fundet en artikel du gerne vil hente, men ikke er på KU's netværk, så klikker du blot på dette bookmark og du vil blive bedt om at indtaste login (CPR-nr) og PIN-kode til Det Kongelige Bibliotek, og derefter sendt tilbage til den artikel du var ved nu med mulighed for at hente den i PDF, eller hvad du nu har lyst til.

Tags: it.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI