PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Titel Introduction to Electrodynamics
Emne El
Forfatter David J. Griffiths
Udgiver Prentice Hall International Inc.
År 1999
Udgave Third Edition

Anmeldelser


Glimrende bog om elektromagnetisme. Den stater med elekrostatik og bevæger sig der efter over i magnetostatik for sidst at kombinere de to til den fulde elektromagnetisme. Griffiths har en let forståelig og pædagogisk stil og der er en masse glimrende eksempler og opgaver.


Sandsynligvis den bedste lærebog blandt de obligatoriske kurser. Godt og direkte sprog og mange gode eksempler. Kan varmt anbefales.


I bogens kapitel 8-11 gennemgås elektrodynamikken, herunder elektromagnetiske bølger, dipol stråling mm. Kapitel 12 giver en introduktion til relativitetsteori og elektromagnetisme. Også disse kapitler er på meget højt niveau, og bogen kan varmt anbefales som opslagsværk senere hen i studiet.


Oversigt over andre Anmeldelser

Tags: anmeldelser, bog.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI