PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Titel Ikke-Newtonske væsker
Emne Fysik
Forfattere Henrik Jacobsen, Jonas Dahlbæk, Marius Folden Simonsen, Lars Lynne Hansen
Vejleder Henrik Bruus (DTU), Kåre Hartvig Jensen (DTU) og Hans Bøggild (KU)
År 2009
Karakter 12
Kort Resume Vi udleder de fundamentale bevægelsesligninger for ikke-kompressible væsker med det formål at kunne studere laminære strømninger af Ostwald de Waele væsker (en bestemt type ikke-newtonsk væske). Med et rheometer måler vi viskositeten af en newtonsk og en ikke-newtonsk væske, og undersøger anvendeligheden af vores modeller.
Kommentarer Ikke-newtonske væsker har nogle ret interessante egenskaber, hvilket er grunden til at vi valgte projektet. Se f.eks. http://www.youtube.com/watch?v=f2XQ97XHjVw&feature=related og http://www.youtube.com/watch?v=Yw4qklgNIxI&feature=related.
Projekt

Oversigt over andre Projekter

Tags: projekter, førsteårsprojekt, Fysik.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI