PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

}

Geofysisk Studenter Forening, GSF, har til formål at skabe et godt socialt miljø blandt de meteorologi- og geofysikstuderende. Der bliver derfor afholdt en masse arrangementer. Specielt julefrokost, grillfest samt weekendtur plejer at få folk i den rette stemning. Vi har den store fordel, at kønsfordelingen på geofysik er ca. 50/50, og det gør jo alting lidt sjovere. Selvfølgelig har vi også fredagsbar en gang om måneden samt en del torsdagsarrangementer. Vi har bl.a. holdt bordfodboldturnering og pokeraften, men sjovest har vi det når vi iklæder os lagener og holder græsk Togabar.


GSF afholder møder ca. en gang om måneden, hvor vi diskuterer

studierelevante emner, koordinerer de forskellige arrangementer vi

afholder og spiser kage. Møderne er ganske uformelle og alle er velkomne. I forbindelse med møderne har vi en madklub (Geofysisk Foder Forening, GFF), hvor kuvertprisen ligger på ca. 20 kr - det er altid hyggeligt. Møderne annonceres via vores mailingliste. For at tilmelde dig denne liste skal du blot gå ind på vores hjemmeside (se nedenfor) under mailliste.


GSF holder til i kælderen under kantinen på Rockefeller. I disse lokaler findes bordfodbold, dart, ghettoblaster og køkken med mikroovn - så du kan varme din frokost. Der er også god plads til at lave læsegruppemøder. Et medlemskab af foreningen koster i øjeblikket 10 kr. og gælder et helt studieår.


Hvert år holder GSF en weekendtur. Turen ligger som regel i Oktober elle November. Udover at være en rigtig hyggelig weekend, er det en god chance for at lære ældre geofysikere og meteorologer at

kende og finde ud af hvad geofysik og meteorologi virkelig handler om.


GSF kan altid træffes på mail. Vores formand hedder Majbritt og kan kontaktes på @ fys.ku.dk, hvis du har spørgsmål om foreningen. Du kan også besøge vores hjemmeside på [1].

Links:

Hjemmeside GSF

Geofysik på NBI

GSF på PSI

Tags: forening.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI