PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

}


Fysisk Fagråd beskæftiger sig med alt hvad der rører sig på og omkring fysikstudiet i et forsøg på at skabe så godt et studie, og studiemiljø, som muligt. Det er Fysisk Fagråds ambition at være det samlende forum for nye initiativer og forbedringer af fysikstudiet.

Desuden er Fysisk Fagråd også et socialt organ, der arbejder for at opretholde et positivt studentermiljø ved at afholde julefrokost, Fysik* forelæsninger, Coolbar og andre arrangementer.


Fysisk Fagråd holder møde hver torsdag i undervisningsperioden kl. 17.15 i |RUM|. Møderne præges i høj grad af hygge, socialt samvær og kagespisning. Alle fysikstuderende har møde-/tale- og stemmeret til møderne. Jo flere fremmødte jo bedre...


Hvis du har et ønske, som du mener kan forbedre fysikstudiet, så tilføj det på fagrådets ønskeliste


Organisation


I forhold til instituttets og fysikuddannelsens råd og nævn er Fysisk Fagråd det koordinerende organ for studenterrepræsentanterne i undervisningsudvalget (UU) på fysik og gennem SCIENCErådet opstiller Fysisk Fagråd eventuelle kandidater til studienævnene på SCIENCE.

Fysisk Fagråd hører under Studenterrådet på KU.


Kontakt


Fysisk Fagråd har mailinglisten fagraad@fys.ku.dk, som man kan tilmelde sig på hermes.fys.ku.dk/mailman/listinfo/fagraad

Besøg også fagrådet på PSI.

Tags: forening.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI