PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

|

Titel Exoplaneter
Emne Astronomi
Forfattere Kari Gunnarson, Henrik Brink, Martin Klitte
Vejleder Johan Fynbo, Anja Andersen
År 2005
Karakter 9
Kort Resume
Kommentarer Vi havde planlagt at vi selv skulle ud på brofelde og observere, fordi en af vejlederne vidste at man ihvertfald kunne observere 2 stjerne med en planet omkring, senere fandt opdagede de at ingen kunne observeres på den årstid hvor blok 3 er... Men det blev løst ved at vi så fik nogle dataer fra en database, men det tog lidt det sjove ud af projektet...
Projekt

Oversigt over andre Førsteårsprojekter

Tags: projekter, førsteårsprojekt, astronomi.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI