PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Vi er i forbindelse med arbejdet omkring den nye bygning (Niels Bohr Science Park), blevet bedt om at lave en beskrivelse af en fysikstuderendes hverdag.


Altså en kort historie, der omhandler tiden fra man kommer om morgenen til man forlader instituttet om aftenen.

- Hvad den studerende gør og hvor

- Sammen med andre (hvor mange) eller alene

- Rummenes karakter og specialindretning (særlige instrumenter etc.)


Der er desværre deadline for dette er allerede den 3. september, så det skal gå lidt stærkt. Alle der har inputs må meget gerne skrive dem ind i denne artikel - så bliver de samlet om aftenen d. 2. september.


Mvh Amalie, fagrådetInputs


H.C. Ørsteds institutet

*Kl 8:10 Smider cyklen i cykelstativet og går ind på H.C. Ørsteds institutet


*Kl 8:12 Tager vejen forbi studenterlokalet, |RUM|, for at få en kop kaffe inden forelæsningen


*Kl 8:40 Trods en ret spændende forelæsning er det en kamp at holde sig vågen. Hurra for kaffe!


*Kl 9:00 Henter en ny kop kaffe i pausen og hyggesnakker med de andre i loungeområdet


Regneøvelser

*Kl 10:00 Forelæsningerne er slut. Går på nettet for at se, hvad dagens regneøvelser umiddelbart efter går ud på. Printer ugesedlen med ugens program ud.


*Kl 11:00 Hurra for kage! Instruktoren har indført kageordning, hvilket sikrer højt fremmøde. Især fordi det er god kage


Spisepause

*Kl 12:00 Går over på Biocentret for at bruge deres kantine. Har opgivet den lokale på HCØ for længe siden. Køen er allerede lang, og igen er det kun suppen, der ser nogenlunde indbydende ud. Er lidt irriteret over at priserne er steget igen


*Kl 12:40 Bruger resten af pausen i |RUM|. Lytter med på en diskussion om mørkt stof i universet. Der spilles dart og lægges puslespil. Et par ældre studerende sidder i hjørnet og brokker sig over bureakratiseringen af universitetet.


Blegdamsvej

*Kl 13:06 Eftermiddagens undervisning foregår på Blegdamsvej, så må afsted for at nå næste forelæsning


*Kl 13:20 Forelæsningen er gået i gang. Smutter ind bagerst i auditoriet.


*Kl 13:30 Forelæserens engelsk med tydelig dansk accent kræver al mulig koncentration rettet mod tavlen. Svært at få det hele med


*Kl 14:00 Tilbringer pausen på plænen foran de historiske bygninger på Blegdamsvej. Føler altid lidt af historiens vingesus, når undervisningen foregår hernede. Meget inspirerende.


Computerøvelser

*Kl 15:00 Går umiddelbart efter forelæsningen op i computerlokalet for at arbejde videre med det program, som skal kodes færdigt fra sidst. Der er vejledning sidst på dagen


*Kl 16:00 Instruktoren ankommer og får på 2 sek løst det problem, den sidste time er gået på.


*Kl 17:00 Er ikke blevet færdig med programmet, da instruktoren går, men orker ikke mere. Tager et smut forbi studentercaféen for at få en trøsteøl inden vejen går hjem igen.

Tags: fagråd.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI