PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

}


Med en konto på computersystemet, har du mulighed for at oprette din egen hjemmeside med adressen fys.ku.dk/~brugernavn.


1. Opret et underkatalog til dit hjemmekatalog med navnet "public_html" ved at benytte kommandoen (skrives i Terminalen, til tider kaldet Konsole, og trykkes på Enter):


mkdir public_html


Man kan også blot oprette mappen i sit hjemmekatalog (mappen som har samme navn som dit brugernavn). Døb den "public_html" (uden gåseøjne).


2. De filer du placerer i kataloget "public_html" kan nu ses af alle. Dvs. at alle, der besøger fys.ku.dk/~brugernavn, kan se og downloade de pågældende filer.


Vil du hellere have en rigtig hjememside som f.eks.

* www.fys.ku.dk/~kim

* www.fys.ku.dk/~haalle

Så skal du oprette en fil kaldet index.html under "public_html". Besøger du fys.ku.dk/~brugernavn er det nu index.html, der først vises.


Du kan læse meget mere om hvordan du skriver og strukturer hjemmesider på [1].

Tags: it.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI