PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

}


Dilans er et af de traditionelle fysikspisesteder. Beliggende en smule længere væk fra HCØ end Oasen, men med et solidt frokosttilbud, hvor alle pizza koster 33 kr fra 11-16.


Dilans er blandt mange det faste foretrukne sted, og det er især de ovennævnte pizza, der trækker folk til. Dog har dilans også andre ting, som f.eks. pizzasandwich og pasta, som for en dels vedkommende også er omfattet af frokosttilbuddet.


Se bestillingsliste nedenfor.


Vær opmærksom på at disse menukort er gamle og ikke gælder længere.


thumb>center|dilans1.png thumb>cemter|dilans2.png

Tags: spisesteder.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI