PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

}


Det Eksotiske Hjørne byder, som navnet siger, på en række eksotiske retter.

Stedet er måske mest kendt for sine udmærkede kolde sandwiches, men derudover kan der købes en række forskellige salater til rimelige penge samt en varm ret. Stedet udmærker sig ikke mindst ved sit store udvalg af vegetar og veganer retter. Udover de mange salater, der inkluderer diverse pastasalater, bulgur mm, kan man også købe frikadeller og bøffer lavet af grøntsager.


Det ligger forholdsvis tæt på HCØ, lidt nede af jagtvej mod Nørrebro Runddel og er således et udmærket valg til at få stillet sulten.


thumb>center|Eksotiske1.jpg thumb>center|Eksotiske2.jpg thumb>center|Eksotiske3.jpg
thumb>center|Eksotiske4.jpg thumb>center|Eksotiske5.jpg thumb>center|Eksotiske6.jpg

2200 Kbh N

|

Telefon Adresse Just eat
35 83 05 80 Jagtvej 127,

Tags: spisesteder.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI