PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

På nær nogle enkelte undtagelser spilles der med standard Racerbile-regler. Reglerne er som følger:


Der er 12 tåre i en øl.


I Racerbile har bilerne tre gear, som alle er fremadrettet, og repræsenteret ved en firsidetterning per gear, det er kun muligt at skifte et gear op eller ned per tur. Da det selvfølgeligt ikke er velset at folk køre langsomt, koster det en enkelt tår at skifte en gear ned.


Der er kun plads til to biler på hvert felt, så hvis der holder to biler blokerer de feltet, og kan altså ikke passeres.


Der er på banen en håndfuld specielle felter der ændrer lidt i reglerne. Det første af dem er nedgearingsfeltet. Lander man på det, er man tvunget til at geare et gear ned næste gang man flytter. Det andet er blokeringsfeltet, hvor man kan blokere med kun en bil. Men når den næste bil gerne vil forbi, bliver spærringen ophævet, så efterfølgende biler sagtens kan komme forbi. Så der er ingen bonus for at ophæve andre spærringer kun straf. Den sidste type felt i Le Mans Racerbiler er de to 42 felter. Det 42. felt efter start og det tilsvarende -42. Ender en kørers tur på en af disse felter, må han dele sine tåre med en vilkårlig kører på et af de andre hold. Der kan dog kun modtages 42 tårer per tur på den måde.


Der er kun plads til to biler på hvert felt, så hvis der holder to biler blokerer de feltet, og kan altså ikke passeres paa det felt


For hver etter som der bliver slået får man en koblingsfejl, som hver koster en tår, er man så uheldig at slå tre ettere koster det dog en hel øl.


Man skal rykke hvad man slår. Hvis man ikke rykker hvad man har slået skal man drikke en tår for hvert øje som ikke bliver rykket. Man skal dog flytte minumum et felt hvis det er muligt.


Slår man 7-10 og kører igennem et sving kører man hasarderet, og skal drikke en tår, slår man 11-12, kører man helt ude af kontrol og kan ikke bremse, eller dreje, hvilket ofte betyder at man kører af banen. Kører man af banen drikker man, selvfølgeligt hvad man ikke har fået flyttet, og i næste tur bliver man hevet på banen hvilket også koster en tår.


Hvert hold har tre kørere, som kan skiftes ud under spillet, dette skal selvfølgeligt ske i pitten, men der kan komme situationer hvor man bliver nødt til at få en ny frisk mand i bilen, hvilket bliver straffet med en øl.

Tags: spil.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI