PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

}


DSS står for Den Sure Sok og er navnet på fysikernes fodboldhold.


I DSS blandes ligemål seriøsitet, hygge og alkohol, dog i prioriteret rækkefølge. Vi er de stolte deltagere i Cafeen? Cup, hvor kun elendige dommerpræstationer endnu har holdt os fra en samlet sejr!


En egentlig klub som sådan er der ikke tale om, da der ikke er noget kontingent, og DSS ikke har ej heller nogen fast struktur - aftaler laves fra gang til gang eller over mailinglisten.


DSS har eksisteret siden 1998, og indtil videre må klubbens fineste præstation skulle findes under Revyen '02.


I 2007 nåede DSS frem til semifinalen, hvor vi i en dramatisk kamp var foran 2-1 indtil 7 sekunder før tid, hvor matematikerne udlignede. Efterfølgende vandt matematikerne (naturligvis ufortjent og endnu engang pga uretfærdige dommerkendelser) i den forlængede spilletid. Som en trøst blev broncefinalen vundet og holdets første store triumf i nyere tid skabt.


Året efter i 2008 blev dog det uopnåelige realiseret. DSS vandt Caféen? Cup! Og der var megen fest og stor lykke.


Vi træner i fælledparken, og hvor der ellers kan findes grønne arealer.


Kontakt


Hjemmeside: www.fys.ku.dk/~jensfyma/

Resultater/Kampprogram: http://www.math.ku.dk/~m03tep/Kampprogram_og_kontaktpersoner.htm

Tags: forening.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI