PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Core Wars


Core Wars er alle nørdede computerspils endnu mere nørdede storebror. Det handler om optimering af maskinkode, og stammer fra 1988. I en kerne på (oftest) 8000 linier kæmper forskellige computerprogrammer mod hinanden og forsøger at opnå eneherredømme over kernen. Menneskets rolle er at skrive programmet og læse det ind i kernen, for herefter at læne sig tilbage og håbe på det bedste.


Hvor finder jeg mere info?


Som man måske kunne gætte er Core Wars forbeholdt en lille udvalgt skare, så der er ikke meget tilgængelig information. Flg. side er dog ret god: http://corewars.org/ . Derudover har Legestuen en Core Wars-loge. De er allesammen utroligt flinke og sympatiske og besvarer gerne spørgsmål om Core Wars så vel som teoretisk fysik. Logen har en wiki-side: hér.


Ingen tags…

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI