PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Dette er en gammel udgave:

Cafeen

rus

}


Caféen? er studenterbaren for alle naturvidenskabs studerende ved Københavns Universitet. Caféen? blev grundlagt i 1993 og ledes til dagligt af "Foreningen til Cafedrift af 1993".


Målsætningerne


Den primære hensigt med en studentercafé er naturligvis af social karakter - at kunne mødes med andre studerende fra naturvidenskab i omgivelser, der ikke nødvendigvis minder om det daglige slid, men som heller ikke er blottet for akademisk islæt. Det kan give os mulighed for at diskutere værdien og målet med naturvidenskab og for at arrangere temaaftener og præsentere vores kunnen for andre faggrupper og således kommunikere nogle af de mindre tilgængelige men spændende sider af vores fag til hinanden. Og her er der naturligvis mange muligheder for nye projekter og arrangementer, hvor også lærerne er velkomne til at deltage.


Andre, mere uformelle anvendelser af Caféen? er naturligvis levende musik, fester, fodboldaftener, fredagsbarer, jamsessions, lyrikaftener og julefrokoster.


Caféen? er et resultat af de studerendes eget energiske initiativ og vil også fortsat basere sig på frivillig arbejdskraft og idealistiske medstuderendes ansvarsbevidsthed. Brug din café, men misbrug den ikke.

Caféens hjemmeside


---------


Mailadresse:


---------


Adresse:

Universitetsparken 13A,

2100 København Ø


---------


Åbningstider:

Man - Ons: 12:00 - 18:00

Torsdag: 16:00 - 22:00

Fredag: 12:00 - 03:00

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI