PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Bouncing Ball - Undersøgelse af et kaotisk system

Titel Bouncing Ball - Undersøgelse af et kaotisk system
Emne Fysik
Forfattere Ivan Iakoupov, Therkel Andreas Zøllner Olesen og Amalie Christensen
Vejleder Jörg Müller
År 2009
Karakter 12
Kort Resume Formålet med projektet var at designe og bygge en forsøgsopstilling bestående af et simpelt deterministisk system, der tillod os at generere data, som kunne bruges til at beskrive systemets udvikling til kaotisk opførsel. Desuden sammenholdt vi vores eksperimentelle data med simuleringer af eksperimentet.
Kommentarer Hvis nogen skulle have lyst til at arbejde videre med forsøget, er I meget velkomne til at sende en mail til therkelol@m6.stud.ku.dk.
Projekt

Oversigt over andre Projekter

Tags: projekter, førsteårsprojekt, Fysik.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI