PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

}


Biofysisk StudenterForening, BSF


BSF er studenterforeningen for alle biofysikere, og andre interesseret. Der er i høj grad fokus på sociale arrangementer og foreningen er derfor et glimerende sted at møde biofysikere på tværs af årgangene.


Lokaler


Studenterlokalerne er lokaliseret i kælderen på Niels Bohr Instituttet. Man skal derfor være opmærksom på at det kræver nøglekort at komme ind uden for de normale arbejdstider.


frame


Instruktion:


#Gå ind i midterbygningen på NBI.

#Derefter ned ad trappen, og igennem døren.

#Så lille smule til højre og drej så ned ad gangen til venstre.

Så ligger BSF's lokaler på venstre hånd :-)


Arrangementer


Det årlige højdepunkt i BSF må siges at være hytteturen til Brorfelde. Hvor biofysikere fra nær og fjern mødes og i samlet flok kører op mod observatoriet for at få en uforglemmelig weekend. Udover god mad, fest og hvad der dertil høre, er det også en række faglige arrangementer, hvor færdiguddannede biofysikere fortæller om livet efter studierne, og giver indblik i biofysikken på deres felt.


Derudover er der naturligvis de årstidsbestemte fester som påskefrokost, julefrokost, semesterstartsfest, sommerfest med mere, så som den årlige dyst mellem de tre studenterforeninger (ASF, BSF og GSF)


Endelig er der hyggeaften den første tirsdag i hver måned, hvor der bliver set nogle gode film eller spilles klassiske spil som Setters og Bob.


Kontakt


Den letteste måde at komme i kontakt med BSF er selvfølgelig at møde op til et af arrangementerne, men derudover er også muligt at sende en mail til

BSF @ fys.ku.dk eller besøge BSF's facebook profil.


;Links

: Hjemmeside BSF, Biofysik på NBI og BSF på PSI.

;Mail

:

;Mailingliste

:

Tags: forening.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI