PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

}


Konto


For at kunne logge ind på computerne ved Niels Bohr Institutet, skal du have en konto. Har du ikke en konto, kan du få oprettet en, ved at henvende dig i Studiekontoret i sydenden af vandrehallen.


Med en konto får du:

*adgang til computerne på HCØ

*Et hjemmekatalog hvor du kan gemme dine egne filer og dokumenter

*en Email, brugernavn@fys.ku.dk

* din egen hjemmesidewww.fys.ku.dk/~brugernavn


At logge ind


For at logge ind skal du blot indtaste brugernavn og password i felterne på computerens login-skærm.


At logge ud


Du logger ud ved at trykke på K-ikonet og dernæst logout. Husk at du under ingen omstændigheder må slukke omputeren, selv hvis du oplever problemer. Åben i stedet en anden computer og send en mail til med en beskrivelse af dit problem.


Tags: it.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI