PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

}

ASF er en forening for de astronomistuderende ved Astronomisk Observatorium, og andre astronomi intereserede, ved København Universitet.


Foreningen afholder hvert år en weekend tur til Brorfelde, hvor der afholdes en masse fremlæg fra forskere, såvel som Ph.D. og kandidat studerende. Turen har et højt fagligt niveau, men der er dog også tid til at være social og lære studerende fra andre årgange at lære, med diverse spil i pauserne, så som Astrotur klassikerene Nuclear War og Star Munchkins, samt andre.

Datoen for weekendturen i 2006 er fredag den 3. november - søndag d. 5.

november.ASF er også ansvarlige for New Student Telescope (NeST), som er de studerendes mulighed for at lave noget amatørastronomi uden selv at skulle anskaffe et teleskop. Bestyrelsen har "kørekort" til NeSTen, og er altid åbne for forslag for observationer. Adskillige frie øvelser er blevet lavet ved hjælp af NeSTen, så som dette. NeSTen er også altid med på den årlige Astrotur, så hvis det er godt vejr, bliver det brugt ivrigt.


ASF holder til i kælderen under kantinen på Rockefeller, sammen med Geofysisk Studenterforening. I disse lokaler findes bordfodbold, dart, ghettoblaster og køkken med mikroovn - så du kan varme din frokost. Der er også god plads til at lave læsegruppe-møder. Et medlemskab af foreningen koster i øjeblikket 25 kr. og gælder et helt studieår.

Links:


Hjemmeside ASF

Astronomi på NBI

ASF på PSI

Tags: forening.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI