PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Referent: Johann

Til stede: Martin, Jonathan, Linea, Arnulf, August, Hvide Anders og Johann1) KMP

Kalender: Der er ikke noget til kalenderen.


Meddelelser: Tak for 1. maj. Cliff har vundet instruktorprisen.


Post: Der er ikke noget post.8) Ladecyklen

Ladcyklen er blevet stjålet under revyen. Den var ikke forsikret. Revyen har snakket om at tage initiativ til at skrive til os (Fysisk Fagråd), kæmpe fest og andre, som kunne finde på at bruge den. Derudover vil der blive søgt ved studenter-rådet og science rådet. Revyen tager initiativ. Skriv til aktivitetsudvalget.

Hvis det er kritisk kan man låne NBI's. Her skriver man til Erika, som er receptionist. Fagrådet har lidt penge til at ligge for ladcyklen.


G) IR

Kort er der blevet snakket om:

studielokaler: der bliver arbejdet på det. Der er dialog om, hvorvidt vi får lov at beholde |rum|. De er ikke afvisende. Amalie og Norman (fra nano) tager på ekspedition og ser, hvordan det er blevet gjort på andre universiteter. Vi forsætter dette punkt på næste møde.3) Nyhedbrev

Der er et problem med nyhedsbrevet, da vi ikke kan sende mails ud. Problemet ligger ved NBI's mailing-lister. Hvad vi gør fremover skal lige diskuteres. Skal vi smide det ud på en af facebook-grupperne: Københavns Universitet Fysik, Fysisk Fagråds side eller lign.. Det bliver et diskussionspunkt på hytteturen. Det giver ikke mening at ligge vores mail.


4) UU

Hvad kan man gøre for at få flere til at evaluere. Det fanger nogle, at der er virkelig kort frist mellem kurset er færdig og evaluering-deadline. Fysisk bestikkelse virker rigtig godt. Kaffe er godt, kage er bedre, øl er bedst. Memes giver ikke så meget længere. Ideelt kunne det rykkes til eksempelvis første uge i næste blok.

De ældre studerende er på NBI. Kunne man lave noget på biblioteket.

Det er ofte dem vi fanger, som alligevel evaluerer.

Kan man slå eksamens evaluering og kursus sammen?

Det er måske også vigtigt at begynde senere.


5) Kageliste

9. maj: Linea

16. maj: Andrea og Martin

23. maj: Arnulf

6. juni: Johann2\pi

6)

Godt med K. August er sjov. Han har taget kondomer med...Og kage.

Og han fik Fernet.


7) Hyttetur

Update: Vi skal lave en generalforsamling. Mor og Far skal huske at kalde ud. Det er mest bare, hvis vi har lyst til at bruge den.

Der er styr på hytten. Den er oppe nær ved rørvig. Vi har hytten fra kl 16. Hvis ikke nogen har booket, kan vi tage den før. 9 er tilmeldt indtil videre. Muligvis en sniger. Skal vi annoncerer det mere offentligt? Vi kan eventuelt lave et opslag med et billede af Kimi. Billedet bliver vist rundt.

Prik folk på skulderen.

General forsamling. 'F'-frit møde.

Statut-studier. Inviter gerne nogen, der kan fortælle gamle historier.

Arnulf inviterer Lefmann med. Vi har minimale forventninger, men vil gerne have ham til at fortælle om de gamle dage.

KUA kan måske drøftes.n) Ævtn+1) Næste møde

IR

KUA-dageN) Oprydning i |Rum|

Tags: ref2019,, referat.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI