PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Forside rediger

PSIwiki er en løs samling af dokumenter, viden, opslag, tips og tricks til fysik og til studielivet.


Der findes artikler om f.eks. computersystemet på NBI, |RUM| og det græske bogstav psi. PSIwiki er demokratisk i den forstand at alle kan skrive en artikel. Og alle kan tilføje ændringer til eksisterende artikler eller rette fejl.


Har du selv værdifulde erfaringer så Opret en artikel og del din viden med alle os andre.


Nyttig studieinformation


*Information om skema, bøger og eksamen samt Studie Informations Systemet (SIS)

*Computere er en væsentlig del af fysikstudiet, og under computersystemet kan du b.la. læse mere om, hvordan du logger indHCØ's computere og får adgang til din fys-konto hjemmefra.

*Under nyttige programmer kan du læse kort om de programmer, du vil møde det første halve år af studiet, samt finde links til download af programmerne.

*En oversigt over studieåret med ferier og eksamensperioder.

*En side med formelsamlinger til kurserne på bl.a. første år udarbejdet af andre studerende.

*En oversigt over Projekter - find inspiration til dit projekt


Organisationer og foreninger på studiet


*Fysisk Fagråd mødes hver torsdag kl. 17.15 i |RUM| og alle er velkomne. Under fagrådet på PSI kan du følge med i fagrådets arbejde.

*Studenterforeninger på fysikstudiet er der mange af, så tag et kig, hvis du vil være med i et socialt fællesskab.

*Til fysik*forelæsninger kan du møde instituttets ansatte og høre om deres forskning, samt hvad man i det hele taget kan arbejde med som fysiker.


Uden for undervisningen


* |RUM| er et rigtig godt sted at hænge ud i pauser eller efter endt undervisning. Der er kaffe og kiks til de hungrende studerende og spil og hyggelig stemning.

*Under spisesteder kan du se en oversigt over en hel del spisesteder omkring Universitetsparken med en kort omtale. Der er både de forskellige kantiner men også lokale spisesteder af forskellig art.

*Gratis mad er en vigtig bestanddel af enhver garvet fysikstuderendes kost. Spred ordet!

*En beskrivelse af Caféen?. Besøg også deres hjemmeside

Søg

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI