PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Poll: Hvad synes du om obligatoriske aktiviteter i kurser med eksamen, såsom prøver der skal bestås eller opgaver der skal laves inden eksamen?

  Poll: Hvad synes du om obligatoriske aktiviteter i kurser med eksamen, såsom prøver der skal bestås eller opgaver der skal laves inden eksamen?
  25% De er super! De hjælper mig med at få læst på kurset og klare mig bedre til eksamen!
  25% Fint, så længe de også tæller med som en procentdel af den endelige karakter
  20% Kan være gode, hvis de er relevante for eksamenen og forbereder på eksamenssituationen
  12% Svingende, nogle gange kan det være godt, men det kan også være rigtig ringe.
  16% Uacceptabelt! Det fratager den studerende friheden til at planlægge sit eget studium og fjerner fokus fra at lære fysik til at måtte gå til eksamen.
  I alt 24 stemmer. Poll 33 udløb 2/3-2008

  Kontakt

  PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

  Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

  Fælles coolness

  PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

  Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

  Lovgivning og Copyright

  Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

  Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

  2019 PSI