PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot
 • Open Source Physics

  28. November 2011 • Kim0 kommentarer

  //opensourcephysics.org


  Hvad gør du når du med tørre teorier eller uigennemskuelige ligninger?


  For at få en bedre fornemmelse af hvordan fysikken fungerer kan du f.eks. implementere teorierne via numeriske udregninger og simuleringer. Men det er ofte svært og tidskrævende især i oversigtskurser hvor man præsentereres for mange teorierer og ligninger.


  Websitet opensourcephysics.org har et stort bibliotek af modeller og simuleringer inden for alle fysikkens grene. Modellerne dækker i hvert fald de pensum på de fleste bachelorkurser og er for letheds skyld skrevet i Java.


  The OSP Collection provides curriculum resources that engage students in physics, computation, and computer modeling. Computational physics and computer modeling provide students with new ways to understand, describe, explain, and predict physical phenomena.

 • Earth from space

  14. November 2011 • Kim0 kommentarer

  http://vimeo.com/32001208

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI