PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot
6. October 2011 • Kim

Theoretical Physics på stackexchange er en Q&A (spørgsmål og svar) side om teoretisk fysik. Man kan stille spørgsmål og svare på stillede spørgsmål, og så kan man stemme på de bedste spørgsmål/svar. Siden er hostet på stackexchange.com, som også hoster diverse andre Q&A sider, deriblandt en mere overordnet side om Physics, som dog ser ud til at være overtaget af fysik-entusiaster snarere end fysikere...


I dag er sitet ude i public beta og alle interesserede kan spørge til eller svare på teoretisk fysik på theoreticalphysics.stackexchange.com.


//theoreticalphysics.stackexchange.com|theoreticalphysics.stackexchange.com

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI