PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Rudolf Ortvay International Competition in Physics

26. October 2011 • Kim

Kan du li' fysik? Det kan de også i Ungarn, hvor de på fredag d. 28. oktober begynder den 42'ende Ortvay Competition in Physics. Alle kan deltage via email, og man konkurrere mellem andre på samme årgang.


Der er ca. 40 opgaver, og man kan indsende løsninger af op til 10 af dem. Der er opgaver for enhver smag. I tidligere opgavesæt har man bl.a. regnet på hvordan man spiser spaghetti, Lawrence-transformationer osv.


Læs mere og se gamle opgaver på den officielle hjemmeside:


//ortvay.secureweb.elte.hu/main.html|Hjemmeside for the Rudolf Ortvay Competition in Physics

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI