PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot
5. September 2011 • Kim

Kan du lide at formidle fysik?


- så er det her jobbet for dig!


Ungdomslabortoriet på fysik er en besøgsordning for gymnasieklasser, der tillader dem at komme ind og lave forsøg man ikke normalt har adgang til i gymnasiet. Som instruktor sørger man for at tilrette lægge disse besøg, arrangere foredrag og hjælpe til under selve det eksperimentielle arbejde, samt fortælle om livet som fysikstuderende. Arbejdet er spændende, afvekslende og studierelevant for alle der gerne vil blive en bedere og mere selvsikker formidler.


Læs mere i jobopslaget , ansøgningsfrist d. 15 september.

Eller på Ulabs hjemmesidde.


Skriv gerne til louisedyregaard@gmail.com hvis du har spørgsmål.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI