PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

God overspringshandling - upload dit projekt på PSI

23. January 2011 • Schou

Det er altid godt med en lille overspringshandling i ny og næ. Her er én, der endda kan være til hjælp for dine medstuderende.


I blok 3 skal de førsteårsstuderende til at skrive førsteårsprojekt og mange på 3. år skriver bachelorprojekt. Upload dit førsteårs- eller bachelorprojekt på PSI, og din rapport kan virke som inspiration for de nye. Måske kan nogle af dine resultater endda bruges af andre.


Sådan gør du:


1. Log ind på psi (ingen konto? Opret én her)

2. Upload dit projekt med denne formular: Projekt

3. Klap dig selv på skulderen og nyd din gode samvittighed

4. Kom så tilbage til læsningen!Projekter uploadet på PSI kan ses her

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI