PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot
17. January 2011 • Kim

iaps-logo-new-blue2_150dpi.jpgFysikken kender ingen grænser, så her kommer en opfordring til at komme ud og møde andre fysikstuderende fra mange andre lande.IAPS (International Association for Physics Students) er en forening af fysikstuderende fra hele verden (hovedsageligt Europa). Mange lande har også en national forening for fysikstuderende. Det har Danmark dog ikke, selvom der er mulighed for at oprette en ungdomsafdeling under Dansk Fysisk Selskab (hvis nogen skulle have lyst).Det forhindrer dog ikke at man deltager i IAPS arrangementer. Man kan nemlig tilmelde sig som individuelt medlem og på den måde deltage i deres ekskursioner til f.eks. CERN, eller den store årlige konference for fysikstuderende (ICPS). Derudover får man også magasinet Europhysics News tilsendt seks gange om året.Årets ICPS foregår i Budapest fra 11. - 18. august. Der plejer at være en hyggelig og faglig atmosfære. Er du interesseret kan du læse meget mere på http://icps2011.mafihe.hu.Læs meget mere om IAPS på http://iaps.info.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI