PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot
 • Hvem er din favorit-film-fysiker

  9. December 2010 • Kim0 kommentarer

  dr_manhattan.png


  Det engelske Institute of Physics har en udmærket nyhedsservice på www.iopblog.org. Så hvis du er anglofil hooked på nyheder om fysik, vil vi klart anbafale at subscribe.


  For tiden kører de bl.a. en aftemning om favorit-film-fysikere. Du kan selv stemme på f.eks. Peter Sellers som Dr. Strangelove, Jodie Foster som Eleanor Arroway eller Tom Hanks som Jim Lovell. Under alle omstændigheder kan du blive inspireret til at se nogle gode science-movies.


  Læs mere på www.iopblog.org/favourite-film-physicist-poll!

 • Guide til valg af kurser og obligatorisk tilvalg

  4. December 2010 • Schou0 kommentarer

  Fysisk Fagråd har udarbejdet følgende guide til valg af kurser, som er delt op i Studieretninger`og Obligatorisk tilvalg.

  Herinde kan også findes det power-point show, som blev brugt til foredraget fredag d. 3/12-2010


  Guiden er tænkt som inspiration til kursusvalg og til hvilke retninger ens uddannelse kan føre én på Niels Bohr Institutet. Den er imidlertid ikke nogen facitliste eller regelsæt, som er hugget ud i sten.


  Mvh

  Fysisk Fagråd

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI