PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot
13. May 2010 • Kim

Jeg vil gerne lige henvise til PSIs lille bibliotek af formelsamlinger. Det kan findes i wiki-artiklen:


:Formelsamlinger


(Der har været nogle problemer med at downloade formelsamlingerne. Problemet er heldigvis løst nu)


Der er flere forskellige sæt af høj kvalitet for de fleste obligatoriske kurser. Så hvis du skal til eksamen, eller vil du bare gerne genopfriske lidt af det obligatoriske stof, er der rig mulighed for at blive klogere her på PSI.


Har du selv skrevet notesamlinger til forskellige kurser, kan du gøre mange af dine medstuderende og kommende fysikstuderende glade, ved at lægge dine egne notesæt op i artiklen om Formelsamlinger.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI