PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot

Spørgeskemaundersøgelse om labøvelserne

28. April 2010 • Schou

Vil du være med til at forbedre labøvelserne på de obligatoriske kurser?


Fysisk Fagråd arbejder i øjeblikket med forslag til forbedringer af labøvelserne. Hvis du vil hjælpe, kan du svare på dette spørgeskema og derved komme med dine input. Der er 21 spørgsmål, og det tager ca 10 min, så det er en ideel overspringshandling!


Hvis du har mere på hjertet, end der kan stå i et spørgeskema, er du velkommen til at skrive til fagrådet på fagraad (at) fys.ku.dk eller dukke op til et fagrådsmøde om torsdagen kl 17:15 i |RUM|. Besøg også Fagrådet på PSI

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI