PSI.NBI.DK Grupper+

PSI.NBI.DK

PSI er skrevet af fysikstuderende til fysikstuderende. Målet er at gøre hverdagen lettere–både fagligt og socialt.

Admins

Arvid
Kim
Schou
Et
Boeje
Fiana
Amaliec
Fitfot
24. June 2009 • Kim

Som I sikkert har bemærket har PSI fået en gevaldig overhaling. Både hvad angår design, opbygning og den bagvedliggende kode.


Alle de features I elsker skulle dog satdig gerne være her, ellers skal I være mere end velkomne til at fortælle os det på .


*Kursusoverigten - der stadig er den eneste fornuftige måde at få et overblik over kurserne i hver blok.

*Wikien - hvor der ligger alle mulige artikler fysikken og livet som fysikstuderende på NBI.

*Galleriet - med masser af billeder, og nu kan I også selv uploade dem :)

*Polls - med finurlige spørgsmål...


Som noget nyt har vi introduceret grupper, som I selv kan oprette og være medlemmer af som I lyster. Hver gruppe har deres EGEN wiki, blog, kalender, polls, gallerier osv. Og så kan man helt selv styre adgangen ned til hvert enkelt artikel, blog-indlæg, billede osv.


Gruppefunktionen kan bruges af alle og til lige hvad man har lyst til. Dog skal det helst være relateret til fysik/naturvidenskab/universitet.


Det var et lille hurtigt overblik over de nye features på PSI 2.0, der kommer ganske givet flere blogindlæg om det senere. Skulle man have brug for at besøge det gamle PSI, kan man gøre det på old.psi.nbi.dk. Indtil videre holdes det gamle PSI i live indtil september, hvor vi igen ser på hvordan og hvorledes.


/Kim

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI