Fysisk Fagråd Grupper+

Fysisk Fagråd

Fysisk Fagråd er et fagligt, socialt og studenterpolitisk organ for alle fysikstuderende. Fagrådet arrangerer julefrokost, evaluérbar, Fysik-stjerne forelæsninger, 1. maj-morgenmad og meget mere.

Admins

Rasmus
Rune

}

Sidst opdateret: 9. April 2014


Bemærk: Guiden kan blive forældet på visse punkter og er ikke ment som en erstatning af studievejledningen. I tvivlstilfælde så kontakt studievejledningen.


Fysisk Fagråds guide til studieretninger på NBI


Hvis du er i gang med at planlægge dit studieforløb, skal finde på noget at bruge dit obligatoriske tilvalg på eller blot er i tvivl om, hvad dine muligheder er, så kan denne guide fra Fysisk Fagråd være til inspiration til dig.


Guiden er delt ind i to hovedkategorier.

#En vejledning til obligatorisk tilvalg

#Samt en oversigt over mulige studieretninger til planlægning af et samlet studieforløb på de fysiske fag.

Se evt også denne præsentation, som viser lidt om valgmuligheder på NBI og valg af OT-kurser.

*


Obligatorisk tilvalg


For dig som er i tvivl om, hvad du skal bruge dit obligatoriske tilvalg på, eller hvis du bare er interesseret i at se, hvad mulighederne kunne være, så er følgende guide til obligatorisk tilvalg et besøg værd.


Mulige studieretninger på NBI


Ud fra de forsknings- og uddannelsesområder, som NBI udbyder, har Fysisk Fagråd identificeret følgende studieretninger på de fysiske fag. Under hver retning er der forslag til bachelor- og kandidatkurser, som kan være fornuftige at følge.


Ren fysik


*Faststoffysik

*Kvanteoptik, laser- og atomfysik

*Kerne- og partikelfysik (subatomar fysik)

*Komplekse systemer og Kaos


Astronomi


Biofysik


*Medicinsk fysik

*Netværk i biologiske systemer

*Celle og membranfysik


Geofysik


*Meteorologi og Oceanografi

*Geodæsi

*Indre Jord

*Glaciologi

*Planetfysik


Fælles retninger


*Computational Physics (eScience)

*Formidling

Tags: studieretninger.

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI