Fysisk Fagråd Grupper+

Fysisk Fagråd

Fysisk Fagråd er et fagligt, socialt og studenterpolitisk organ for alle fysikstuderende. Fagrådet arrangerer julefrokost, evaluérbar, Fysik-stjerne forelæsninger, 1. maj-morgenmad og meget mere.

Admins

Bd
Rasmus
 • Bliv gluon 2012

  20. June 2012 • Schou0 kommentarer

  Meld dig som gluon for de kommende fysikstuderende!


  I uge 35 møder en ny årgang fysikstuderende op til en studieintroduktionsuge på fysik. Men da russerne ikke kan nå at blive til rigtige fysikere på en uge, startes i år en ny mentorordning op, hvor ældre studerende bliver mentorer - kaldet gluoner - for en gruppe på ca 10 russer. Gluonerne vil være med i introugen og i efteråret til at hjælpe russerne igang. Læs mere og se et program for gluongrupperne i følgende dokument


  Meld dig som gluon ved at sende en mail med navn, årgang og studieretning senest 10. juli til gluon2012@nbi.ku.dk


  Alle interesserede fysikstuderende er velkomne!


  Bliv gluon og maksimér morskaben under bibetingelse om minimal arbejdsbyrde.


  Mvh,

  Gluon 2012


  PS: Spørgsmål, kommentarer eller andet kan sendes til gluon2012@nbi.ku.dk

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2018 PSI