Fysisk Fagråd Grupper+

Fysisk Fagråd

Fysisk Fagråd er et fagligt, socialt og studenterpolitisk organ for alle fysikstuderende. Fagrådet arrangerer julefrokost, evaluérbar, Fysik-stjerne forelæsninger, 1. maj-morgenmad og meget mere.

Admins

Rasmus
Rune

Fysisk Fagråd

Velkommen til Fysisk Fagråd på PSI !

Fysisk Fagråd er et fagligt, socialt og studenterpolitisk organ for alle fysikstuderende. Fagrådet arrangerer julefrokost, Coolbar, Fysik-stjerne forelæsninger, 1. maj og meget mere. Derudover sidder fagrådet med i en række råd og forsøger at påvirke studiet i en positiv retning. F.eks. at forbedre undervisning, studiemiljø og kursusudbud, foruden forskellige workshops, forelæsninger osv. som fysisk fagråd arrangerer


Mere om Fysisk Fagråd:

Fagrådets regler er beskrevet i statutten

Fagrådet har fingeren med i spillet på universitetet på forskellige niveauer. Her er en liste over de studerende der har poster i fagrådet og i udvalg og råd udenfor fagrådet:

nice folk

Aktivitetskalender

Fagrådet har lavet en kalender som indeholde mange af de sociale arrangementer på fysik samt vigtige deadlines for kursustilmeldinger, eksamensperioder osv. Den findes her:

Aktivitetskalender

Hvis du gerne vil have den ind i din google kalender, apple kalender eller hvad du nu bruger, så åben menuen øverst til højre, før musen over "preferences" og så gå ind under "iCalender Feeds". Der er hvad du leder efter.


Om at oprette artikler

Referater fra fagrådsmøder, generalforsamlinger og de forskellige unvalg og nævn fysisk fagråd sidder i, uploades (i teorien) som artikler i wiki'en.

Regler om navngivning og tagging ligger naturligvis på wikien:

Link til retningslinjer

Nyeste referater

Referater fra 2019

Kontakt

PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

Fælles coolness

PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

Lovgivning og Copyright

Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

2019 PSI