BSF Grupper+

BSF

BSF er studenterforeningen for alle biofysikere, og andre interesseret og hvem der nu har lyst til at kigge forbi. Der er i høj grad fokus på sociale arrangementer og foreningen er derfor også et glimerende sted at møde biofysikere på tværs af årgangene.

Admins

Boeje
Julius
Svend
Tazzi

BSFmedlemmer

  Brugernavn Navn
  blok Søren Blok Madsen
  boeje Emil Bøje Lind Pedersen
  dons Sakse Dalum
  eshymko eshymko
  julius Julius Bier Kirkegaard
  karlsen Morten Karlsen
  mulan Mette Fløistrup
  nissen Søren Nissen
  retep Peter Sørensen
  solveigh solveigh
  stas Stanislav Landa
  svend Svend Steffensen
  tazzi Natasha

  Kontakt

  PSI.NBI.dk hostes af Niels Bohr Institutet på en server sponsoreret af KUUR. PSI udvikles og administreres udelukkende af studerende på fysik.

  Du kan til envher tid kontakte de travle redaktører på psi@fys.ku.dk.

  Fælles coolness

  PSI køres 100% af fysikstuderende. Derfor afhænger PSI også af vores fælles bidrag til den fælles coolness. Kun få har direkte datalogagtige tendenser og sidder hele natten og koder PSI, men alle kan tilføje relevant, nødvendigt og interessant indhold til PSI.

  Så husk det: Vores fælles coolness skyldes alle de mange der har bidraget til PSI på den ene eller anden måde. Giv dem lidt street-cred når du møder dem næste gang. På den måde kan PSI blive ved med at gøre studiet sjovere og lettere.

  Lovgivning og Copyright

  Det er trivielt, men vi nævner det alligevel: Alt hvad der udgives på PSI - af redaktører eller brugere - skal overholde dansk lovgivning.

  Offentligt indhold gjort tilgængelig for almenheden under Creative Commons some rights reserved medmindre andet angives.

  2019 PSI